UPDATE O persoană a murit şi două au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs în cursul dimineţii de luni, în localitatea arădeană Petriş, pe DN 7. În accident au fost implicate un autoturism Dacia Logan şi un TIR cu remorcă.

UPDATE: O persoană din autoturismul Dacia Logan a decedat, în urma accidentului de la Petriş. Este vorba despre o femeie care se afla pe bancheta din spate a Loganului. Femeia se afla în stop cardio respirator când a fost scoasă din maşină. De asemenea, elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a prelua una dintre victime. Este vorba despre un bărbat care a suferit răni grave. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad. Cealaltă victimă, tot un bărbat, a fost preluată de paramedicii de pe autospeciala SMURD Bârzava.

La locul accidentului au ajuns trei ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. În urma accidentului circulaţia autovehiculelor a fost blocată pe sensul de deplasare Arad – Deva al DN 7, în zona kilometrului 443, pe raza administrativ-teritorială a localităţii Petriş.

„Din primele informaţii reiese că evenimentul s-a produs din cauza faptului că semiremorca ansamblului de vehicule a derapat şi, după ce s-a rotit în cupla de prindere cu vehiculul ei trăgător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa regulamentar. Cel mai probabil, motivele derapării semiremorcii sunt legate de neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi trafic, însă atât acestea cât şi gradul de vinovăţie al părţilor vor fi stabilite în concret, ulterior, pe cale de anchetă. Din nefericire, trei persoane din autoturism au fost rănite”, se arată pe site-ul Poliţiei Române (Centrul Infotrafic).

Când au ajuns echipele de salvare două dintre victime erau conştiente şi cooperante, însă cea de-a treia era inconştientă.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO Accident grav pe şoseaua Deva – Arad. Impact violent între maşina condusă de un tânăr notar şi un camion

VIDEO Accident rutier, lângă Buzău, soldat cu moartea unui bucureştean

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite