UPDATE FOTO Alegeri prezidenţiale 2014. Liderii politici au ieşit la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la această oră în judeţul Arad au votat la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 şi o parte dintre oficialităţi. Este vorba despre primarul Gheorghe Falcă şi deputaţii Dorel Căprar şi Flavius Măduţa.

UPDATE 17:40 A votat şi senatorul Ioan Cristina

Senatorul liberal Ioan Cristina, co-preşedintele ACL Arad a votat în această după-amiază în localitatea de baştină, Chişlaca, din comuna Craiva.
Însoţit de staff-ul său, Ioan Cristina şi-a manifestat votul în secţia de votare nr. 243 din localitate.

„Am votat pentru normalitate. Sunt de părere că măcar după 25 de ani de la Revoluţie avem dreptul ca mai departe să trăim într-o ţară normală”, a declarat senatorul Ioan Cristina la ieşirea din secţia de votare.

Primarul  Gheorghe Falcă a fost la vot împreună cu soţia şi fiica sa, în cartierul Aradul Nou, la şcoala de pe strada Posada, unde familia este şi arondată.

”Sigur nu am votat cu cel care a oprit investiţiile în municipiul şi judeţul Arad. Ştiu exact pentru cine am votat, pentru un viitor al României orientat spre Europa, nu Rusia. Cred că românii trebuie să vină masiv la vot, ca şi la Revoluţia din 1989, pentru a schimba un regim periculos, care dă semnale spre Rusia. Sper ca tinerii să aibă propria lor revoluţie, cum am avut noi în 1989, şi să-şi aleagă viitorul”.

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a votat în această dimineaţă la Vladimirescu, însoţit de senatorul PSD Mihai Fifor. „Îi îndemn pe toţi arădenii să participe la vot, să nu îi lase pe alţii să decidă în locul lor. Personal, am votat pentru un preşedinte tânăr, care a demonstrat deja că este aproape de români, care luptă pentru drepturile fiecăruia. Îmi doresc ca noul preşedinte să aducă mai multă armonie în societate, mai multă corectitudine, să fie un preşedinte care se gândeşte la pensionari, la tineri, la un viitor mai bun pentru fiecare român”, a spus Dorel Căprar.

Deputatul Flavius Măduţa, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad, a votat la o secţie de vot din Grădişte. „Sunt convins că vom avea un nou preşedinte care ne poate reprezenta cu adevărat, un preşedinte care va şti să unească toate forţele din societatea românească. Avem nevoie să regăsim buna înţelegere, încrederea, armonia, să depăşim momentele de conflict în care românii au fost întorşi împotriva românilor. Este momentul în care românii pot decide cine îi reprezintă şi sunt convins că arădenii vor continua să voteze pentru o schimbare în bine”, a spus Flavius Măduţa.

Vă mai recomandăm: UPDATE Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. În judeţul Arad este de 17,4 la sută

UPDATE Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. În judeţul Arad este de 17,4 la sută

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite