Sute de persoane sunt nemulţumite de banii daţi de CFR pe terenurile pe unde vor trece lucrările la infrastructura liniei de transport feroviar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este vorba despre lucrările la Coridorul IV Paneuropean  FOTO arhivă Adevărul
Este vorba despre lucrările la Coridorul IV Paneuropean  FOTO arhivă Adevărul

Sute de locuitori ai oraşului arădean Curtici care urmează să fie  expropriaţi sunt nemulţumiţi de banii ce îi vor primi. Acest lucru a fost semnalat de către preşedintele organizaţiei Partidului Conservator din Curtici, Mircea Pele.

Este vorba despre cei care au terenuri pe unde vor trece lucrările la Coridorul IV Paneuropean la infrastructura liniei de transport feroviar. Nemulţumirile propietarilor sunt legate de sumele ce urmează a fi primite de la CFR, mai precis 70 de bani pe metru pătrat.

 „Lucrările la Coridorul IV Paneuropean vor face ca aceştia să fie expropriaţi de pe diferite parcele de teren. Oamenii ar urma să primească 70 de bani pe metru pătrat, în condiţiile în care la exproprierile pentru autostrada Arad - Nădlac s-au dat 70 de euro pe metru pătrat. Precizez că eu nu am teren în zona respectivă şi nu trebuie să fiu expropriat. Fac acest lucru pentru a-i ajuta pe localnici”, spune Mircea Pele, preşedintele PC Curtici.

Acesta mai spune că preţul real pentru un metru pătrat de teren ar fi de trei sau cinci euro.

De asemenea, Mircea Pele susţine că va face dersurile necesare şi pentru ca oamenii din Curtici să primească banii în anumite conturi ale unor bănci, nu să fie nevoiţi să meargă la Bucureşti la sediul CFR. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite