Sinucigaşul piroman s-a stins în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian a regretat fapta, însă a murit în ciuda eforturilor medicilor. Anchetatorii sunt aproape siguri că tânărul a încercat să îşi pună capăt zilelor, după spusele familiei, din dragoste.

Tentativă sinistră de a-şi încheia cu socotelile cu viaţa. Deşi a fost salvat la timp de câţiva trecători, care au şi alertat autorităţile, Cristian F., în vârstă de 36 de ani, s-a stins ieri dimineaţă pe patul de spital. Medicii au fost rezervaţi de la început în privinţa şanselor de supravieţuire, însă au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca bărbatul să rămână în viaţă. Inima lui a încetat, însă, să mai bată, în urma câtorva complicaţii apărute pe parcursul investigaţiilor medicale.

„Pacientul a fost preluat imediat de către echipajul SMURD şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad. A intrat în sala de operaţie cu arsuri pe 95% din suprafaţa corpului şi cu o plagă înjunghiată în partea stângă”, a declarat dr. Monica Puticiu, medic echipaj SMURD.

A încercat să se salveze

Deprimat, bărbatul a ales ca locaţie câmpul din apropierea Pădurii Ceala. A aşteptat până când nimeni nu a mai fost prin preajmă, s-a înjunghiat, iar apoi a dat foc maşinii. Martorii spun însă că, în momentul în care a fost cuprins de flăcări, a ieşit speriat din maşină şi s-a tăvălit pe jos pentru a stinge vâlvătaia. „Am văzut maşina în câmp,  totul era în regulă, dar dintr-o dată am văzut un foc. Apoi am văzut că din maşină iese un om care era deja în flăcări, a încercat să se stingă şi s-a aruncat pe jos. Am chemat un prieten să vină cu nişte apă, iar băiatul din preajma mea a sunat la 112. Eu l-am întrebat ce s-a întâmplat şi atâta mi-a putut spune că e un accident”, a declarat un martor care a asistat la întreaga scenă.

Între timp, pompierii au stins flăcările care au cuprins aproape întreg autoturismul. În plus, aceştia au deschis şi o anchetă pentru a stabili cum a pornit incendiul. „Din primele cercetări pe care le-am făcut la faţa locului, putem spune că tânărul, care este proprietarul autoturismului, şi-a dat foc în maşină, a rămas şi el o perioadă înăuntru, apoi a ieşit afară. Am sosit cu o autospecială şi am stins imediat incendiul de la autoturism”, a declarat locotenent colonel Iustin Marşieu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad. Poliţiştii au stat deja de vorbă cu rudele bărbatului, încercând să afle motivul pentru care acesta a încercat să-şi curme viaţa.
„Din primele cercetări reiese că ar fi vorba de tentativă de suicid. Din declaraţiile rudelor, motivul pare să fie o decepţie sentimentală”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite