Ricardo Caria a anunţat primele concerte din turneul „Cântând-mi visul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo s-a îndrăgostit de ţara noastră FOTO Arhivă personală
Ricardo s-a îndrăgostit de ţara noastră FOTO Arhivă personală

Portughezul Ricardo Caria, care de ceva vreme locuieşte în Arad şi care a participat la Vocea României îşi anunţă primele concerte.

Astfel, în zilele de 18 şi 25 ianuarie, de la ora 20.00, la Teatrul Ioan Slavici, se vor organiza primele două concerte din Turneul Naţional „Cântând-mi visul” ale artistului Luso-Roman Ricardo Caria.
Fiecare concert organizat de Ricardo Caria Entertainment are un scop caritabil.

„Aceste două spectacole-concert îşi propun să ajute financiar Asociaţia Nevăzătorilor din România – filiala Arad, contribuind cu fonduri pentru a echipa în interior noul sediu al Asociaţiei care tocmai a fost pus la dispoziţie de Primăria municipiului Arad. De asemenea, ajutam o familie de nevăzători din Arad care are nevoie de îngrijiri medicale urgent. De menţionat că ambele concerte vor avea susţinerea intrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toată şi experienţa în domeniu pentru a crea o atmosfera de excepţie”, spune Ricardo Caria.

În seara de 25 ianuarie Ricardo Caria sărbătoreşte opt ani de când a ajuns în România.

Ricardo mai spune că: „începe cea mai frumoasă călătorie din viaţa mea la nivel profesional. În acelaşi timp cea mai mare provocare pe care am avut-o până acum”.


 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite