Prima baie din acest an în bazinele Ştrandului Neptun FOTO

0
0

Ştrandul Neptun din Arad şi-a deschis astăzi porţile. Chiar dacă numărul arădenilor care au ales această locaţie nu a fost la fel de numeros ca în alţi ani, au fost persoane care au făcut plajă şi baie.

Ceilalţi prezenţi au preferat să stea la terase şi să consume mici şi bere. Deşi intrarea în zona bazinelor s-a anunţat gratuită, astăzi, au fost persoane care spun că li s-a cerut 13 lei pentru intrare. Unii au plătit, alţii au intrat aşa.

„Ni s-a spus că dacă mergem să facem baie să plătim, dacă doar la plimbare, nu”, spune unul dintre arădenii care au plătit bilet.

Cei mai norocoşi spun că au intrat aşa, deoarece au spus că doar se plimbă şi stau la terase.

Au fost persoane care au profitat de faptul că soarele şi-a făcut apariţia şi au făcut baie. „Este prima baie pe care o facem în acest an. Este foarte plăcut”, a spus Raul. Cei care nu au fost aşa de curajoşi au ales să stea la plajă. Pe ştrand numărul arădenilor prezenţi a crescut după orele amiezii. 


Cei mai mulţi arădeni însă au alea ca de 1 Mai să meargă la grătare, în Pădurea Ceala sau alţii s-au organizat şi au mers pe la prieteni.

„Suntem cam 20 de persoane care ne-am adunat în curtea unui prieten. E mai linişte”, a declarat Vlad.
Petrecerile de 1 Mai continuă şi la această oră şi ca în fiecare an vedetele sunt micii şi berea.

Vă mai recomandăm: Cel mai mare ştrand din România, „Litoralul vestului”, se deschide pe 1 mai

1 Mai - de la ziua muncii la ziua loisirului

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite