Moş Crăciun a sosit cu barca-dragon, pe râul Mureş FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii l-au aşteptat cu nerăbdare pe Moş Crăciun FOTO Adevărul
Copiii l-au aşteptat cu nerăbdare pe Moş Crăciun FOTO Adevărul

Moş Crăciun a ajuns la Arad pentru micuţii ocrotiţi în Centrul de Primire Minori din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului încărcat cu daruri în cel mai inedit mod: cu barca-dragon, pe râul Mureş.

Surpriza a fost una de proporţii pentru copii. Şi mai mare a fost surprinderea copiilor să vadă că Moşul cu plete dalbe coboară din ambarcaţiune, însoţit de două Crăciuniţe, ajutoare de nădejde, cu sacul plin de cadouri.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad mulţumeşte pentru surpiza făcută copiilor  şi apariţia cu totul şi cu totul inedită, Asociaţiei Club Sportiv West Sport Arad.


Acţiunile dedicate sărbătorilor de iarnă continuă în toate casele de tip familial şi centrele îm care sunt ocrotiţi copii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, fiind organizate serbări ale pomului de Crăciun alături de personalul angajat şi, bineînteles, de cel mai îndrăgit personaj al acestei perioade, Moş Crăciun.

mos dragon

Moş Crăciun a venit cu daruri


„Dorim ca pentru toţi copiii noştri, ocrotiţi în sistemul de protecţie, sărbătorile să fie la fel de frumoase ca pentru oricare alt copil din familie, să nu le lipsească nimic, şi mai ales căldura sufletească. Ne preocupă, de asemenea, ca fiecare dintre ei să cunoască şi să înţeleagă importanţa sărbătorii Naşterii Domnului.

Mulţumim tuturor colaboratorilor şi partenerilor instituţiei noastre care ne-au sprijinit şi se implică în ajutorarea semenilor ori de câte ori este nevoie. Suntem recunoscători tuturor că Moş Crăciun continuă să vină în fiecare an încărcat de daruri pentru toţi copiii noştri”, a declarat directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Erika Stark. 

Vă mai recomandăm: 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite