Fiicele Regelui Mihai au participat la slujba religioasă ţinută la Săvârşin în a doua zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Regală, la biserica d ela Săvârşin FOTO Adevărul
Familia Regală, la biserica d ela Săvârşin FOTO Adevărul

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, surorile acesteia şi ASR Principele Radu au participat marţi, 26 decembrie, la slujba care a avut loc la Biserica Ortodoxă din Săvârşin.

Conform tradiţiei, familia regală petrece sărbătorile de iarnă la Săvârşin. În ajunul Crăciului, la poarta castelului au bătut dubaşii, însă nu pentru a colinda, ci pentru a păstra un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I.

Astăzi programul Familie Regale a fost de a participa la slujba din a doua zi de Crăciun, de la biserica ortodoxă din comună. Slujbă a fost oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Familia Regală, participând la slujba religioasă

famiali regala

La intrarea pe Domeniul Regal Săvârşin, cartea de condoleanţe rămâne în continuare deschisă, chiar şi în aceste zile, alături de portretul Regelui Mihai I şi de o candelă aprinsă, până la împlinirea celor 40 de zile de mare doliu.

Amintim că toate cele patru surori ale Majestăţii Sale Margareta au dorit să fie la Săvârşin, alături de Custodele Coroanei. Sunt primele sărbători de iarnă în care toate fiicele regelui Mihai sunt împreună la castel.

Mai puteţi citi: 

Dubaşii au ajuns la Castelul Regal de la Săvârşin. Dubele au fost înlocuite cu candele şi coroane

FOTO Pelerinaj la Castelul Regal din Săvârşin. Cele mai importante instituţii din Timişoara au depus coroane în memoria Regelui Mihai

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite