Canicula a trimis arădenii în Ungaria la ștrandurile cele mai noi și mai moderne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de români din Vestul ţării iau cu asalt ştrandurile şi SPA-urile maghiare la fiecare sfârşit de săptămână. În acest an, punctul principal de atracţie este cel mai nou şi mare ştrand din Sud-Estul Europei, Aquapolis de la Szeged.

Sute de români iau cu asalt parcul acvatic din Szeged, inaugurat de curând. Arădenii şi timişorenii aleg astfel să îşi petreacă weekendurile la Aquapolis, o construcţie care se mândreşte cu cel mai lung tobogan din Europa. Ştrandul din Szeged este situat la aproape 100 de kilometri de Arad. Mulţi români preferă să parcurgă această distanţă şi să plătească între 35 şi 100 de lei, pentru accesul în cel mai mare parc acvatic din zonă.

Construcţiile speciale şi recordurile deţinute de toboganele de la Szeged au făcut ca preţurile să fie însă, pe măsură. Acest lucru nu i-a speriat pe timişoreni, şi nici pe arădeni, care au făcut ca în ştrand să se vorbească aproape numai limba română. „Cei mai mulţi clienţi ai noştri sunt din Arad şi Timişoara”, recunoaşte Tibor Juhasz, reprezentant AquaPolis. Ioana Damian, o mămică din Arad, susţine că în ştrandul din Ungaria e mult mai bine decât în cele din România. „Avem un copil şi aici ne simţim mai în siguranţă.E mai curat şi preţurile sunt potrivite”, explică femeia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite