Campanie de vaccinare prin staţia printre șoferii de taxi arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii de taxi sunt informaţi prin staţii despre pandemie
Şoferii de taxi sunt informaţi prin staţii despre pandemie

Interesul faţă de valul de cazuri de gripă porcină în Arad pune tot mai mult pe gânduri patronii firmelor de taxi, mai ales că angajaţii sunt cei mai expuşi virusului atunci când sunt în trafic.

Pentru a evita îmbolnăvirile în rândul angajaţilor, câteva firme de taxi au ales să-şi informeze oamenii cum se pot proteja în faţa virusului pandemic.

Prin staţie, şoferilor li s-a sugerat să apeleze fiecare la medicul de familie sau la Spitalul Judeţean de Urgenţă, solicitând Unitatea de Primire Urgenţe.

„Suntem cei mai expuşi pentru că zilnic avem de-a face cu zeci de oameni. Ni s-a spus acum câteva zile să mergem fiecare la medicul de famiile pentru detalii privind vaccinarea, sau la Judeţean, dar totul va fi pe cheltuiala noastră, pentru că firma nu-şi permite”, spune Marius Danion, şofer de taxi.

Angajaţii firmelor care nu au crezut că e de cuviinţă să-şi informeze şoferii în legătură cu vaccinarea s-au interesat deja cum se pot apăra de pandemie, iar mulţi au început să dea buzna în cabinetele medicale.

„Nu am auzit nimic în staţie în care să fie vorba de vaccinare şi nici nu ni se va spune, probabil. Oricum, am apelat la medicul nostru de familie şi urmează ca, în următoarea perioadă, să ne vaccinăm, cel mai probabil”, mărturiseşte Mariana Regulaş, şofer de taxi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite