Arădenii încep să iasă din casă pentru a merge la vot. Niciun incident înregistrat la această oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre arădeni au preferat să voteze la primele ore
O parte dintre arădeni au preferat să voteze la primele ore

Arădenii au început să meargă la vot, chiar dacă numărul lor, în primele două ore, de la deschiderea urnelor nu a  fost foarte mare. De exemplu, în cartierul Micălaca, la Școala  Generală, nr 22, la una dintre secții, din cei 1731 de alegători așteptați s-au prezentat sub 40 de persoane.

Cei care au mers la primele ore la vot au spus ori că vor pleca din oraș, ori că au dorit să scape de această grijă.

„Tot timpul vin dimineața la vot. Este mai răcoare și nu este atâta lume”, spune unul dintre alegători. Până la această oră, votul s-a desfășurat în condiții normale.

„Până la ora 9.00 nu au fost înregistrate incidente în care să solicite intervenţia organelor de poliţie. Procesul electoral a început în toate secţiil fără probleme”, spune Lucian Cozma, reprezentant al  Centrului de Comunicare Arad.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota aproape 400 sute de mii de arădeni. Candidează 6.912. Află rezultatele votului astăzi, pe arad.adevarul.ro

Cei care candidează pentru funcția de primar și președinte al Consiliului Județean Arad vor merege la vot începând cu ora 9.30.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Aradului şi a judeţului: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte  aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite