O mamă cu afecţiuni psihice şi-a aruncat bebeluşul în toaletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Cumplita faptă a fost descoperită de vecina „mamei criminale”, care a alertat organele de poliţie din Măldăeni ieri după-amiază. Femeia le-a povestit agenţilor din comună că în toaleta din curtea locuinţei vecinei sale se află cadavrul unui copilaş nou-născut.

  Poliţiştii din sat au chemat imediat criminaliştii de la Roşiorii de Vede care au confirmat faptul că cele spuse de reclamantă se adeveresc. Mama fătului a fost condusă la audieri şi a rescunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a omorât pruncul. Aceasta le-a spus poliţiştilor că a născut sâmbătă noaptea, la domiciliu, fără a fi asistată de vreun medic şi a aruncat copilul nou-născut în haznaua toaletei din curtea casei, pentru că se despărţise de concubinul său, care era şi tatăl copilului.
Psihiatrii trebuie să decidă dacă avea discernământ
Fiind cunoscută ca o persoană cu afecţiuni psihice, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus ca femeia să fie expertizată psihic, urmând ca în funcţie de ceea ce spun psihiatrii, „criminala” să fie dusă într-un sanatoriu sau la închisoare.
Fătul a fost ridicat şi depus la Morga Spitalul Orăşenesc Caritas din Roşiorii de Vede, unde în urma autopsiei, medicii legişti vor stabili dacă bebeluşul s-a născut viu şi care a fost cauza morţii.


AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite