FOTO Ploaia a inundat străzile Alexandriei. Oamenii au rămas blocaţi în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia din ultimele 24 de ore a inundat străzile din municipiul Alexandria. Canalizările au fost puse la grea încercare, iar apa a ajuns până în locuinţele oamenilor. În anumite zone ale oraşului curentul electric a fost întrerupt pentru mai multe ore.

Ploaia care cade neîncetat de mai bine de 24 de ore dă mari bătăi de cap. Mai multe străzi din municipiul Alexandria au fost inundate după ce canalizarea s-a înfundat şi nu a mai făcut faţă. Apa a ajuns în curţile, beciurile şi casele mai multor alexăndreni care au rămas izolaţi în propria curte.

Oamenii sunt disperaţi şi au încercat chiar să apeleze la ajutorul autorităţilor. Din păcate, aceştia îi plasează de la o instituţie la alta. Angajaţii ISU îi îndeamnă pe alexăndreni să apeleze la Apa Serv, iar Apa Serv se scuză că toţi angajaţii sunt ”pe teren” pentru a remedia problemele apărute.

Meteorologii au emis o serie de avertizări de ploi, valabile pentru mai multe judeţe din ţară.

Pe parcursul zilei de duminică, 30 iunie aria ploilor se va extinde treptat în sudul şi sud-estul ţării. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite de scurte intensificări ale vântului şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 - 50 l/mp.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Ploile torenţiale au inundat mai multe gospodării la Olteniţa. În continuare se anunţă căderi masive de precipitaţii

Ploile torenţiale au făcut prăpăd la Olteniţa. Zeci de gospodării au fost inundate, după ce norii s-au rupt în judeţul Călăraşi. Pompierii au fost alertaţi să intervină cu motopompele pentru a scoate apa din casele şi din curţile oamenilor.

Inundaţii la Constanţa, Mamaia, Medgidia şi Cernavodă. Străzile din Cernavodă, rupte de ploi. La Anghel Saligny, drumul este blocat de aluviuni

Reclamaţiile curg la Comandamentul RAJA de la locuitori ai Constanţei, din zona Mamaia, de la Medgidia şi de la Cernavodă, localităţi afectate de ploile torenţiale de duminică, 30 iunie.

FOTO Tulcea, sub ape după ploaia de duminică după amiază

Ploile de duminică după amiază au umplut străzile municipiului Tulcea de apă. Sute de maşini au fost acoperite aproape integral de „fluviul“ creat pe şosea.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite