Dănuţ Cristescu a preluat atribuţiile funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman a rămas vacant, după ce Adrian Gâdea a candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 şi a câştigat un mandat de deputat.

.Act de demisia preşedintelui CJ devenit deputat se va lua în şedinţa Consilului Judeţean Teleorman din  luna ianuarie şi tot la întrunirea din ianuarie se va găsi un înlocuitor.

Deocamdata, vicepreşedintele Dănuţ Cristescu a preluat, oficial, atribuţiile funcţiei de preşedinte al CJ, în urma unui proiect de hotărâre aprobat în cea mai recentă şedinţă a aleşilor judeţeni.

 Până la publicarea în Monitorul Oficial a validării mandatului de deputat al social-democratului Adrian Gâdea şi vacantarea oficială a funcţiei, atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean au fost preluate de Dănuţ Cristescu. Şefia CJ Teleorman  va reveni tot social-democraţilor. 

Cum PSD deţine majoritatea în Consiliul Judeţean Teleorman, susţinut de ALDE, se aşteaptă ca postul de preşedinte să fie ocupat, din ianuarie, tot de Dănuţ Cristescu, la propunerea consilierilor social-democraţi susţinută de votul majorităţii din Consiliul Judeţean . 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite