Ambuteiaje pe DN6 Alexandria - Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii se aşteaptă la ambuteiaje pe DN6 Alexandria - Bucureşti
Poliţiştii se aşteaptă la ambuteiaje pe DN6 Alexandria - Bucureşti

Şoferi, înarmaţi-vă cu multă răbdare. Poliţiştii rutieri se aşteaptă ca spre seară, pe Drumul Naţional 6 între Alexandria şi Bucureşti să fie ambuteiaje. Cele mai mari probleme sunt aşteptate să apară pe tronsonul Ghimpaţi – Mihăileşti, alcătuit din câte o bandă pe fiecare sens de mers.

Astăzi se aşteaptă ambuteiaje pe şoselele teleormănene. Poliţiştii de la Brigada Rutieră cred că se va circula cu dificultate pe principalele drumuri din judeţ, dar cel mai afectat de abundenţa maşinilor va fi DN 6 Alexandria – Bucureşti. Oamenii legii vor acţiona toată ziua, în special pentru fluidizarea traficului, dar şi pentru prevenirea încălcării normelor de circulaţie pe drumurile publice.

“Spre seară, traficul rutier se va intensifica pe drumurile care duc către Bucureşti, în special pe DN6 Alexandria – Bucureşti. Pe DN6, cele mai mari probleme apar, de regulă, pe tronsonul Ghimpaţi – Mihăileşti, alcătuit din câte o bandă pe fiecare sens de mers, motiv pentru care le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de maşini. De asemenea, se impune mărirea distanţei în mers între autovehicule”, se arată într-o informare a centrului naţional INFOTRAFIC.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite