ALDE s-a ales cu un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Teleorman după ce a bătut palma cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar doi consilieri judeţeni aleşi în urma scrutinului din 5 iunie, ALDE a reuşit să câştige un post de vicepreşedinte la şefia Consiliului Judeţean Teleorman, după ce a bătut palma cu PSD.

Consilierii judeţeni aleşi în urma scrutinului din 5 iunie s-au întrunit pentru prima dată în cadrul şedinţei de constituire a noului Consiliu Judeţean Teleorman.

 În Consiliul Judeţean Teleorman au intrat 18 consilieri PSD, 11 consilieri PNL, 2 consilieri ALDE şi 2 consilieri PMP. PSD şi-a consolidat majoritatea din CJ Teleorman bătând palma cu ALDE şi dând un post de vicepreşedinte reprezentanţilor partidului lui Tăriceanu.

Adrian Gâdea a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, cu 20 de voturi pentru strânse de la consilierii judeţeni PSD şi ALDE. Posturile de vicepreşedinţi au revenit consilierilor Dănuţ Cristescu (PSD) şi Virgil Cocoşilă (ALDE). Ambii vicepreşedinţi ai CJ Teleorman au activat în cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Dănuţ Cristescu a fost Inspector Şef Teritorial, iar Virgil Cocoşilă, inspector trafic.

Opoziţia din CJ Teleorman va fi reprezentată în următorii patru ani de cei 11 aleşi ai PNL , alături de cei doi reprezentanţi PMP.  Pentru că dezbaterile şi negocierile pe marginea desemnării celor doi vicepreşedinţi au durat mai mult decât se aşteptau, reprezentanţii opoziţiei au părăsit sala la prima şedinţă din noua legislatură , renunţand la rolul de figuranţi din  prima şedinţă a CJ Teleorman şi exclamând: ”Bătaie de joc!”.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite