VIDEO Pui de vulpe omorât din greşeală cu tranchilizant de angajaţii serviciului de ecarisaj al Primăriei Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pui de vulpe, descoperit luni dimineaţă de un bărbat pe o stradă din Alba Iulia, a fost ucis din greşeală cu o doză de tranchilizant de angajaţii Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân al Primăriei Alba Iulia.

Indignat de modul în care angajaţii administraţiei locale au ”rezolvat” problema, Călin Ştefan a postat pe contul său de Facebook un video şi un comentariu în care a povestit ce s-a întâmplat.

”Azi la ora 10:20, pe strada Gârda din Alba Iulia, un pui de vulpe pe marginea drumului, într-o stare vizibil nu foarte bună (foto).

Sun la Servicul de Earisaj al Primăriei (Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Municipiului Alba Iulia), îmi răspunde un domn, îi spun despre ce este vorba, îmi zice că îl suna pe şefu`ca să vadă dacă e de competenţa lor şi că mă sună înapoi.

Mă resună după 2 minute, mă anunţă că vin să rezolve problema. Ajung destul de repede, OMOARĂ puiul de vulpe cu o doză neajustată de tranchilizant, îl bagă într-un SAC DE GUNOI DE PLASTIC, închid gura sacului şi îşi iau repede tălpăşiţa. (….???????!!!!!!!!!!!)

 Asta e procedura? Întreb şi eu, că pare „prea ca la ţară”. O fi de competenţa lor să gestioneze situaţii de genul asta cu animale sălbatice? Sau nu am am înţeles eu de fapt ce înseamnă să „rezolve problema” ,a postat pe contul său de Facebook, Călin Ştefan, din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite