VIDEO Bărbat surprins în flagrant în timp ce fura 600 metri de cablu de semnalizare CFR, lângă Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost prins în flagrant de Poliţia Transporturi, marţi, 24 decembrie, în timp ce fura cablu de cale ferată lângă Alba Iulia, între cartierul Bărăbanţ şi localitatea Sântimbru.

UPDATE: Martin Săndel Barabaş, cunoscut cu antecedente penale (furt) a fost prezentat miercuri judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea de arestare pe 29 de zile. Acesta era angajat al unei firme de întreţinere a căilor ferate, iar potrivit unor surse ar avea un salariu de aproximativ de 3.000 de lei. De asemenea, bărbatul ar fi obişnuit să joace la “păcănele” şi ar fi încercat, prin furtul de cablu de cupru, să facă rost de bani. În momentul în care a comis fapta, s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a sustras 600 de metri de cablu, iar poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe bărbat. Marţi, la ora 17.48, lucrătorii de la Poliţia TF din Alba Iulia au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că semnalizarea pe calea ferată între Bărăbanţ şi Sântimbru prezenta defecţiuni.

Deplasaţi în zonă, poliţiştii de Transporturi împreună cu un poliţist din Alba Iulia şi un jandarm, l-au prins pe B.M.S. (41 de ani) din Oiejdea, în timp ce aduna cinci cabluri în lungime de 600 de metri, pe care le depozita între linia ferată şi şoseaua de centură a municipiului. Potrivit IPJ Alba, circulaţia trenurilor în zonă nu a fost afectată de acest incident.

Prejudiciul produs este estimat la o valoare de 11.931 lei. Bărbatul a fost reţinut, sub acuzaţia de furt şi depus în Centrul de Arestare Preventivă al IPJ Alba. Miercuri, a fost prezentat procurorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite