Tabără şcolară din Arieşeni, amendată cu 15.000 de lei. Neregulile descoperite de inspectorii sanitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de ansamblu a centrului comunei Arieşeni. Foto: ziarulunirea.ro
Imagine de ansamblu a centrului comunei Arieşeni. Foto: ziarulunirea.ro

O tabără şcolară din Arieşeni, judeţul Alba, a fost amendată de inspectorii DSP Alba, marţi, 24 august, cu 15.000 de lei, pentru mai multe probleme descoperite în urma unui control.

Potrivit DSP Alba, inspectorii au dat o amanedă de – 10.000 de lei pentru neavizarea şi neaprobarea meniului elaborat pentru copiii şi tinerii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particulare, inclusiv tabere, şi una de 5.000 de lei pentru neasigurarea condiţiilor de igienă privind spălarea şi depozitarea rufăriei.

”Menţionam ca unitatea controlată a mai fost sancţionată in 07.07.2021 cu amenda contravenţionala in cuantum de 3.000 de lei pentru neefectuarea operaţiunilor de curatenie, dezinfecţie a locurilor de munca, utilaje sau ustensile.

La data şi ora controlului in unitate erau prezenţi 85 de copii şi 10 adulţi.

DSP Alba va continua acţiunile de verificare a operatorilor economici in scopul protejării sănătăţii populaţiei şi prevenirii îmbolnăvirilor”, au transmis reprezentaţii DSP Alba într-un comunicat de presă.

Recent, DSP Alba a amendat cu 10.000 de lei operatorul economic care organizează o tabără în comuna Ighiu. Aici, mai mulţi copii au fost infectaţi cu COVID-19.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Controverse la Alba Iulia. Marş otoman naţionalist la reconstituirea intrării lui Mihai Viteazul în Cetate VIDEO

Savantul român Sergiu Paşca, o nouă distincţie importantă în SUA din partea Societăţii Filozofice Americane

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite