O fată de 16 ani a luat mașina părinților și a ajuns în comă la spital VIDEO

0
Publicat:

O fată în vârstă de 16 ani din Sebeș (Alba) a luat mașina părinților și a provocat un accident rutier grav, în urma căruia a fost preluată în comă de un elicopter SMURD. Pasagera sa a fost rănită ușor.

Mașina a fost distrusă în accident FOTO ISU Alba
Mașina a fost distrusă în accident FOTO ISU Alba

Accidentul a avut loc luni pe DJ 106K, pe drumul județean dintre Sebeș și Daia Română.

„Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere, pe direcția de mers Sebeș-Daia Română, la kilometrul 6+500 metri, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, tânăra de 16 ani a suferit leziuni corporale și a fost preluată de elicopterul SMURD, iar pasagera, de 15 ani, din Sebeș, a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Alba.

Autoturismul a fost luat de către tânăra de 16 ani, care a condus mașina, fără consimțământul părinților. Pentru scoaterea acesteia din autoturism, la fața locului au intervenit pompierii de la ISU Alba.

Tânăra a fost scoasă inconțientă din autoturism, a fost predată medicilor de pe elicopterul SMURD și transportată la o unitate sanitară din Târgu Mureș.

Pompierii de la descarcerare au scos victima din mașină FOTO ISU Alba
Pompierii de la descarcerare au scos victima din mașină FOTO ISU Alba

Acul kilometrajului mașinii s-a oprit la 110 km/oră. Rănirea gravă a tinerei s-a datorat și ciocnirii mașinii cu un capac din beton aflat în afara șoselei. Tatăl tinerei s-ar afla la muncă în Germania, iar în această perioadă, mama acesteia ar fi mers să îl viziteze.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite