Magistrat cu note de 10 pe linie la concursul pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorul Andrei Rus va fi noul vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia. Foto: ebihoreanul.ro
Judecătorul Andrei Rus va fi noul vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia. Foto: ebihoreanul.ro

Curtea de Apel Alba Iulia va avea, de la 1 ianuarie 2018, un nou vicepreşedinte. Postul va fi ocupat de judecătorul Rus Andrei Claudiu, în vârstă de 39 de ani.

Judecătorul a înregistrat o performanţă deosebită la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, obţinând media finală 10. Astfel, acesta a obţinut nota 10, atât la proba privind susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conduce, cât şi la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

Rus Andrei Olimpiu este nou în organigrama Curţii de Apel Alba Iulia, el ajungând aici în luna februarie 2017 de la Curtea de Apel Oradea, unde deţinea funcţia de preşedinte al instanţei. Magistratul şi-a dat demisia de la conducerea instituţiei din Oradea şi a solicitat CSM aprobarea transferului la instanţa similară din Alba Iulia.

Acesta a declarat, potrivit presei locale din Oradea, că a demisionat din motive personale. Rus Andrei Olimpiu va fi numit de către CSM pe postul ce urmează a fi eliberat, la începutul anului viitor, de către judecătorul Motolea Aurel. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite