ISU Alba este în doliu. Un subofiţer de la Detaşamentul de Pompieri Blaj a murit în urma unui infarct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pompier alba

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba este în doliu. Un angajat al instituţiei, subofiţerul Mărginean Gheorghe, a decedat joi, 15 decembrie, în urma unui stop cardio-respirator.

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, care au pierdut un camarad de nadejde, cel care a fost plt.maj. Mărginean Gierling Gheorghe, subofiţer al Gărzii de intervenţie Blaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Aiud.

Joi, 15 decembrie 2016, acesta a încetat din viaţă în urma unui stop cardio - respirator, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 43 de ani. Subofiţerul se afla în timpul liber. În cariera sa, subofiţerul a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

”Va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniştea şi împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.

La trecerea în nefiinţă, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 10 de ani un bun coleg şi prieten – plt.adj. Mărginean Gierling Gheorghe”, se afirmă într-un comunicat de presă al ISU Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite