Două case din Munţii Apuseni, cuprinse de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda de intervenţie Cîmpeni a intervenit în ultimele 24 de ore la stingerea a două incendii ce au avut loc în zona Munţilor Apuseni. Flăcările au cuprins o bucătărie de vară din Avram Iancu şi o casă din Muşca, comuna Lupşa.

În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, pompierii din Câmpeni au intervenit pentru stingerea focului ce a cuprins o bucătărie de vară din satul Târsa, comuna Avram Iancu.

„Pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu, salvând bunuri în valoare de aproximativ 50 000 lei“, a spus Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Incendiul, produs cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric a distus în totalitate bucătăria de vară, pagubele produse fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Acoperiş în flăcări la Muşca

Ieri după-amiază, Garda de intervenţie Cîmpeni a fost solicitată şi pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins acoperişul unei case Muşca, comuna Lupşa.

Focul a pornit de la un coş de fum neprotejat şi a provocat pagube de 15.500 lei.

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite