Bărbatul accidentat de vicepreşedintele Curţii de Apel Alba Iulia pe trecerea de pietoni a murit la spital. Judecătoarea va fi acuzată de ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 68 de ani lovit cu maşina de judecătorul Cristina Nicoară, vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia, a decedat la spital. Magistratul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Bărbatul de 68 de ani, care a fost lovit în urmă cu o săptămână pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Încoronării de o maşină condusă de Cristina Nicoară, judecător la Curtea de Apel Alba Iulia a decedat în cursul nopţii trecute la Spitalul Judeţean Alba. 

Victima se afla în comă de gradul II şi avea şanse mici de supravieţuire deşi a fost supus unei intervenţii chircurgicale.

Accidentul s-a produs miercuri, 16 aprilie. Judecătoarea, care se afla la volanului autoturismului marca Opel, nu a acordat prioritate de trecere lui P.H., de 68 ani, din Alba Iulia, care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

 În urma impactului bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism accident rutier, comă grad II, TCC mediu.

Un judecător, vicepreşedinte la Curtea de Apel Alba Iulia, a lovit cu maşina un om pe trecerea de pietoni

Accident cu 5 răniţi în noaptea de Înviere la Cugir

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite