Accident mortal cu ATV-ul. Victima este un bărbat în vârstă de 51 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a decedat după ce a intrat cu ATV-ul în poarta unui imobil din localitatea Lancrăm
Bărbatul a decedat după ce a intrat cu ATV-ul în poarta unui imobil din localitatea Lancrăm

SUMRD Sebeş a fost solicitat să intervină duminică la un accident rutier pe raza localităţii Lancrăm. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a decedat după ce a intrat cu ATV-ul în poarat unui imobil

La momentul ajungerii forţelor de intervenţie la locul solicitării,  bărbatul era inconştient, în stop cardio-respirator. La locul producerii evenimentului s-a deplasat şi o ambulanţă SAJ cu medic.

După aprox 45 de minute, din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Totodată, o persoană de sex feminin (soţia victimei) fiind în proximitatea producerii accidentului, prezentând un atac de panică, a fost transportată la spital. Acesta nu a fost implicată în accident.

”La data de 31 octombrie 2021, în jurul orei 11,10, un bărbat de 51 de ani, din Comuna Sasciori,  în timp ce conducea un ATV, pe raza localităţii Lancrăm, în direcţia Alba Iulia – Sebes, a intrat în coliziune cu poarta unui imobil. 

În urma accidentului conducătorul auto a decedat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis duminică IPJ Alba.

Vă mai recomandăm:

 

Asfalt aproape complet pe lotul 2 din A10, Alba Iulia - Aiud. Doar un dezastru va împiedica deschiderea traficului în 2021 FOTO VIDEO

 

Sistemul secular prin care era alimentat cu apă Palatul Principilor din Alba Iulia

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite