UPDATE METEO Cod galben de furtună, emis pentru mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe avertizări de cod galben de ploi au fost emise joi FOTO Adevărul
Mai multe avertizări de cod galben de ploi au fost emise joi FOTO Adevărul

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizări de cod galben de ploi şi de furtuni. Potrivit prognozei pe două săptămâni, emisă luni, începând cu 21-22 august vremea se va răcori, iar pe 27 va ploua în aproape toată ţara.

UPDATE Judeţele Covasna şi Braşov se află, până la ora 21.00, sub avertizare de cod galben de furtună. 

Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici.

UPDATE Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de furtună valabilă,până la ora 19.30, pentru judeţul Alba (inclusiv municipiile Sebeş şi Alba Iulia) şi în sud-vestul judeţului Mureş

Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici.

UPDATE Până la ora 18.30, judeţul Sibiu se află sub avertizare de cod galben de furtună. Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici.

De asemenea, tot până la ora 18.30, meteorologii au emis o avertizare de cod galben de furtună pentru  judeţul Bistriţa-Năsaud şi pentru estul judeţului Maramureş

Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi 20 de litri de apă pe metru pătrat, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Până la ora 18.40, jumătatea nordică a judeţului Braşov se află sub avertizare de cod galben de furtună. Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici.

UPDATE Zona de munte a judeţului Suceava se află, până la ora 17.20, sub avertizare de cod galben de furtună. Se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Până la ora 17.30, partea central-estică a judeţului Cluj se află sub avertizare de cod galben de furtună. Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

De asemenea, tot până la ora 17.30, estul judeţului Alba se află sub avertizare de cod galben de furtună şi se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

Estul judeţului Timiş se află, până la ora 17.35, sub avertizare de cod galben de furtună. Se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de furtună pentru estul judeţului Cluj. Până la ora 18.00 se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

UPDATE Partea centrală a judeţului Cluj (inclusiv municipiul Cluj Napoca)se află, până la ora 16.40, sub avertizare de cod galben de ploi. 

Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Totodată, până la ora 17.00, judeţul Sibiu (inclusiv municipiile Sibiu şi Mediaş), se află sub avertizare de cod galben de ploi. 

Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

Zona de munte a judeţului Cluj se află, până la ora 16.00, sub avertizare de cod galben de ploi. Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Tot până la ora 16.00, estul judeţului Arad, nordul judeţului Hunedoara şi estul şi sudul judeţului Caraş-Severin se află sub avertizare de cod galben de ploi. 

Se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Meteorologii au anunţat că, partea centrala a judeţului Hunedoara se află, până la ora 16.30, se află sub avertizare de cod galben de ploi. 

Se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

De asemenea, până la ora 16.45, zona de munte de judeţului Alba se află sub avertizare de cod galben de ploi. Se vor semnala  frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25 - 30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite