Undă verde pentru organizaţiile neguvernamentale din domeniul drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANA cere sprijinul ONG-urilor din domeniul drogurilor
ANA cere sprijinul ONG-urilor din domeniul drogurilor

Agenţia Naţională Antidrog cere sprijinul organizaţiilor neguvernamentale în lupta antidrog. Acestea din urmă au la dispoziţie o lună pentru a depune proiecte prin care să vină în sprijinul consumatorilor de droguri.

Agenţia Naţională Antidrog (ANA) solicită propuneri de proiecte pentru implementarea unor acţiuni din cadrul Programului de interes naţional de prevenire şi asistenţă medicală, psihologică şi socială a consumatorilor de droguri 2015-2018 (PIN 2015-2018), se arată într-un comunicat al instituţiei. 

Potrivit comunicatului, data limită pentru depunerea propunerilor este 5 mai 2017, ora 15:00, iar perioada de selecţie şi evaluare a propunerilor este 8 – 26 mai 2017. Activităţile vizate sunt incluse în Subprogramul V - ”Dezvoltarea intervenţiilor pentru românii care lucrează în străinătate, care se deplasează frecvent în străinătate şi pentru imigranţii care consumă droguri”, Subprogramul VI - ”Realizarea unei baze de date online privind serviciile de prevenire, consiliere, tratament, testare şi vaccinare a bolilor asociate consumului de droguri”, precum şi Subprogramul VIII - ”Dezvoltarea serviciilor de tip suport pentru beneficiarii care au parcurs programul de tip comunitate terapeutică (CT) în penitenciar”, aferente PIN 2015-2018.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite