Tătaru, despre medicul rănit în incendiul de la Piatra Neamţ: Ieri a suferit prima intervenţie chirurgicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Sănătăţii a făcut noi declaraţii despre medicul rănit în incendiul de la Piatra Neamţ
Ministrul Sănătăţii a făcut noi declaraţii despre medicul rănit în incendiul de la Piatra Neamţ

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri seară, că medicul rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ a suferit prima intervenţie chirurgicală, iar soţia sa a ajuns şi ea în Belgia. ”Noi sperăm să aibă o evoluţie bună”, a afirmat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru a fost întrebat, miercuri seară, la B1 TV, despre starea medicului Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ şi a afirmat: ”Ieri a suferit prima intervenţie chirurgicală de excizie şi cu alogrefe pentru o primă parte. A scăpat, să spun aşa de dializă”. 

Ministrul Sănătăţii a precizat că în cursul zilei de miercuri soţia medicului a ajuns şi ea în Belgia. 

”A ajuns şi soţia astăzi la dânsul, noi sperăm să aibă o evoluţie bună. Această săptămână este o săptămână de a trata leziunile chirurgical”, a mai precizat Tătaru. 

Ioan Cătălin Denciu a fost rănit în incendiul care a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, în timp ce încerca să salveze pacienţii. 

În urma incendiului au murit 10 persoane, alţi 5 pacienţi dintre cei care se aflau în Secţia ATI Covid murind ulterior la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi. 

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite