Regula de după 15 mai: Hotelurile vor fi deschise, dar nu pentru turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spălarea şi dezinfecţia suprafeţelor din camere şi spatii comune, se vă face mai frecvent decât deobicei, cu soluţii speciale biocide
Spălarea şi dezinfecţia suprafeţelor din camere şi spatii comune, se vă face mai frecvent decât deobicei, cu soluţii speciale biocide

După 15 mai, hotelurile vor putea oferi  servicii de cazare, însa nu în scop turistic, ci pentru motive precum deplasări în interes profesional, mentenanţă şi numai cu unele condiţii se arată într-un  document al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP).

Nu vor funcţiona într-o primă etapă restaurantele, barurile, cafenelele şi cofetăriile din incinta hotelului, iar servirea mesei se va face exclusiv în regim room service. Este preferabil să se folosească tacâmuri şi veselă de unică folosinţă.

Locurile de joacă special destinate copiilor vor fi închise. 

Locurile special amenajate pentru fitness, saune sau piscină interioaradin incinta hotelurilor, în această prima etapă, rămân închise.

Spălarea şi dezinfecţia suprafeţelor din camere şi spatii comune, se vă face mai frecvent decât deobicei, cu soluţii speciale biocide, avizate de către MS în scopul acesta. În cazul în care, în cadrul hotelului, în rândul personalului sau oaspeţilor apare un caz confirmat de COVID-19, în urma anchetei, arat[ INSP.  epidemiologice desfasurată de către DSP teritorial, activitatea hotelului vă fi închisa până la asigurarea dezinfecţiei tuturor spatiilor sub recomandarea şi supravegherea DSP teritoriale.

Folosirea lifturilor va fi făcută doar dacă este strict necesar şi numai de către cel mult două persoane o dată, care vor purta maşti de protecţie în tot timpul folosirii liftului. Este recomandabil ca cele două persoane să fie din aceeaşi familie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite