O mireasă a murit în faţa altarului, aşa că mirele s-a căsătorit cu sora răposatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Unsplash
Foto Unsplash

O mireasă din India a murit în timpul nunţii, după ce a făcut înfarct, dar evenimentul nu s-a încheiat. Mirele s-a însurat cu sora mai mică a decedatei şi a continuat petrecerea.

„Una dintre fiice zăcea fără viaţă într-o cameră în timp ce altă fiică se mărita în ala. Nu am asistat niciodată la un aşa amestec de emoţii”, a declarat fratele fetelor, Saurabh, conform Metro.co.uk.

Familia a adus trupul miresei decedate înapoi acasă şi a început pregătirile pentru incinerare, conform tradiţiei locale. Dar moartea miresei nu a stricat şi planurile de nuntă... Dacă pregătirile tot erau făcute, mirele a vorbit cu părinţii lui Surbhi şi a cerut mâna celeilalte fiice, sora mai mică a miresei decedate. Şocant, părinţii au fost de acord, iar ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsufleţiti al lui Surbhi zăcea într-o altă cameră.

„Nu ştiam ce să facem în acel moment”, a mai spus fratele miresei. „Cineva care venise la nuntă a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha să se căsătorească cu mirele. Ambele familii au discutat şi au fost de acord.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite