Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate: „Nu mai cotizaţi la sănătate. N-are rost. Sunt bani pierduţi, furaţi de stat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România: „Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv...Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!!", a scris Vasiliu pe Facebook.

Redăm mai jos postarea jurnalistei:

L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca şi mine e la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii/asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizaţie la sănătate! În ce tara trăim???

Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer...sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!! Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv...Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite