Fiul medicului Mihai Craiu a venit din Marea Britanie să se imunizeze la Maratonul Vaccinării din Capitală. Cine i-a făcut injecţia şi cu ce ser

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fiul lui mihai craiu cu valeriu gheorghita

Fiul medicului coordonator al centrului de vaccinare de la Sala Palatului, conf. dr. Mihai Craiu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, masterand în Marea Britanie, a venit în ţară pentru a se vaccina la ediţia a doua a Maratonului din Bucureşti. El a primit serul de la Johnson&Johnson chiar de la medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

Tânărul de 26 de ani, fiul conf.dr. Mihai Craiu, care este masterand în Marea Britanie, a fost diagnosticat cu mulţi ani în urmă cu afecţiuni de tip astmatic şi a traversat momente grele, amplificate de pandemia de COVID-19, dar spune că rămâne încrezător. 

"Acum mă voi putea întoarce la facultate. Până acum a trebuit să studiez online”, a declarat tânărul, după ce a primit serul împotriva COVID-19, de la Johnson&Johnson, chiar de la Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

Tânărul are multe planuri de viitor şi îşi doreşte să se întoarcă în România, după finalizarea studiilor. 

El a încercat să se vaccineze în Marea Britanie, însă nu a reuşit să se programeze. Astfel, a decis să vină special în acest weekend în ţară, pentru a se alătura persoanelor care deschid drumul spre normalitate, pentru a se vaccina astăzi împotriva COVID-19 în cadrul Maratonului Vaccinării Bucureşti, Ediţia a 2-a.

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri