Elena Udrea îi face misogini pe cei care i-au criticat pictorialul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea ripostează la adresa celor care au criticat apariţia sa în pictorialul publicat de o revistă pentru femei. Udrea îi cataloghează drept ''comentatori politicieni misogini'' și îi trimite să analizeze socialismul politic.

Elena Udrea îi face misogini pe care care au criticat-o în emisiunile difuzate aseară la Realitatea TV și Antena 3 și îi sfătuiește să lase inhibițiile deoparte. Ea dă de înțeles că spre deosebire de ei se simte bine în pielea ei.

„Am văzut că interviul din TABU i-a „înfierbântat" pe misoginii comentatori politicieni ai Antenelor şi ai Realităţilor (acum sunt două). Le recomand tuturor să încerce să treacă peste propriile lor umori şi tare sociale demne de cretacicul patriarhal. Ar face bine să se concentreze mai mult pe ce se întâmplă în jurul nostru şi să analizeze mai mult cum socialismul politic, căruia-i suflă-n vele, prăbuşeşte lumea economic", a declarat astăzi ministrul pe blogul său personal.

Elena Udrea a pozat în rolul unora dintre cele mai puternice femei din lume: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher și Madonna.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite