El a vrut Xbox, ea a vrut sex şi finalul a venit cu un arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xbox face victime şi nu e vorba de dependenţă.
Xbox face victime şi nu e vorba de dependenţă.

O femeie şi-a atacat soţul pentru că el a vrut să se joace pe Xbox 360 şi nu să facă sex. Tocmai această ieşire deloc civilizată a costat-o un arest.

Heather Hayes n-a avut parte de două lucruri într-o zi nepotrivită: sex şi pantaloni, scrie Huffington Post. La finalul lunii februarie, Hayes şi-a dorit iubitul dezbrăcat şi adâncit într-un act de dragoste de cuplu. El, Eric Zuber, a dorit doar să se joace pe consola sa, nu să facă sex. Ea nu a fost de acord şi a început să-l lovească.

Zuber se jucase în ultimele două zile pe Xbox cu prietenii săi, iar iubita sa a considerat că a venit şi vremea ei. Nu a fost cazul. După ce l-a atacat, el a fugit la un magazin din apropiere de locuinţa lor şi a sunat la poliţie. Hayes a venit după el, dar a omis un aspect important: pantalonii.

Ea a declarat mai târziu că a fugit pe jumătate dezbrăcată pentru că dorea sex şi a considerat că pierde timp cu îmbrăcatul. Şi-o fi spus că dacă e suficient de dezbrăcată şi suficient de dură, va obţine sexul dorit direct în magazin. Hayes a fost arestată sub acuzaţia de expunere indecentă, atac asupra iubitului ei şi exhibiţionism.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite