Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni ies din carantină în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popeşti-Leordeni
Popeşti-Leordeni

Patru localităţi din Judeţul Ilfov ies din carantină în această seară, începând cu ora 22. Este vorba despre Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni.

„În urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din localităţile ilfovene Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru cele patru localităţi, începând cu data de 09.01.2021, ora 22:00”, anunţă prefectura Ilfov.

Prefectura Ilfov mai precizează că, ţinând cont de faptul că rata incidenţei cumulative a COVID-19 la 1.000 de locuitori se menţine ridicată, face apel la responsabilitatea cetăţenilor să respecte măsurile impuse de autorităţi în timpul stării de alertă, Hotărârile Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov şi toate recomandările de sănătate publică emise de specialişti.

Ilfov e judeţul cu cea mai mare rată de infectare din ţară, 4,44.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite