Cei trei români răniţi la Bruxelles şi internaţi în spitale sunt în stare stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei cetăţeni români răiniţi în atentatele de la Bruxelles care mai sunt internaţi în spitale în Belgia sunt în stare stabilă, informează joi de Ministerul Afacerilor Externe.

„Potrivit ultimelor informaţii transmise de către Ambasada României la Bruxelles pe baza datelor primite de la autorităţile locale, în acest moment, în spitalele din Belgia se află în continuare internaţi cei 3 cetăţeni români despre care MAE a informat anterior. Aceştia sunt în stare stabilă, fiind monitorizaţi permanent atât de cadrele medicale, cât şi de reprezentanţii misiunii diplomatice române şi echipa consulară mobilă, trimisă la Bruxelles din Centrala MAE”, notează comunicatul.

În ceea ce priveşte solicitările de asistenţă consulară, MAE arată că au fost recepţionate şi soluţionate 40 de apeluri telefonice din partea unor români.

Celula de criză MAE îşi continuă activitatea

Celula de Criză MAE îşi continuă activitatea fiind în legătură permanentă cu autorităţile belgiene, prin intermediul celor trei misiuni diplomatice române de la Bruxelles şi a echipei consulare mobile, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare şi monitorizării evoluţiei situaţiei.

În atentatele din capitala Belgiei care au avut loc marţi au fost răniţi patru români, printre care şi un minor, unul dintre ei fiind însă externat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite