Agentul 007, Daniel Craig, şi actriţa Liz Hurley îndrăgesc votca pe bază de lapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fermier britanic foloseşte laptele a zeci de vaci pentru a fabrica votcă. Nu este o glumă, ci chiar o băutură scumpă, care poate fi achiziţionată la preţuri piperate. Unde mai pui că deja şi-a câştigat şi fani în rândul celebrităţilor, Daniel Craig şi Elizabeth Hurley recomandându-o cu căldură.

Jason Barber a devenit celebru nu pentru produsele lactate pe care le produce ferma sa din West Dorset, cum ar fi normal, ci pentru că a creat prima votcă pe bază de lapte, scrie „The Daily Mail”. „Black Cow” a devenit în scurt timp şi o băutură cerută în restaurantele luxoase din Marea Britanie. Poate aşa au ajuns s-o deguste şi Daniel Craig şi Liz Hurley, care au devenit împătimiţi ai ineditei băuturi.

Barber spune că ideea votcii făcute din lapte i-a venit în timp ce se uita la un documentar despre locuitorii unui mic sat din Siberia, care fermentau laptele de iac şi îl transformau în votcă.

Pentru fabricarea băuturii alcoolice, fermierul foloseşte laptele de la cele 250 de vaci ale sale. Apoi laptele băutut este separat de zer. Acesta din urmă este fermentat, folosind o drojdie specială care transformă zaharul din lapte în alcool. Apoi preparatul este distilat, filtrat de mai multe ori şi îmbuteliat.

Pentru perfecţionarea procesului de producţie a fost nevoie de trei ani, scrie „International Business Times”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite