"Nu pot ei fura, cât putem noi vota": România a rămas fără hârtie, iar reţelele sociale au explodat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidenţiale 2014. Românii poate nu sunt mulţi ca prezenţă de vot, dar organizarea acestui prim tur de scrutin a lăsat de dorit şi cei care vor să voteze pe listele suplimentare nu mai au formulare pentru declaraţia pe propria răspundere în unele secţii. Nemulţumirea s-a mutat de la secţiile de votare pe internet.

Am urmărit toată ziua fluxurile sociale de pe internet. Dacă începutul zilei era unul calm, chiar optimist, pe seară lucrurile au luat o altă direcţie. Atmosfera pe reţelele sociale poate fi comparată cu un balon de săpun. De dimineaţă optimismul era la cote înalte. Apoi au început să se formeze cozile în străinătate, iar sentimentul a fost de entuziasm, pentru că românii voiau să voteze în număr mare.

Dacă la nivelul incidentelor electorale clasice lucrurile au stat destul de calm, pe la ora prânzului secţiile de votare au început să rămână fără tipizatele pentru declaraţia pe propria răspundere pentru cei care voiau să voteze pe listele suplimentare. Aşa că a început haosul, care continuă şi în momentul de faţă.

Pe reţele oamenii s-au fotografiat în faţa cozilor imense. Puteţi vedea mai jos cum au reacţionat românii în faţa haosului electoral. 

Citeşte şi:

LIVE BLOG Alegeri prezidenţiale 2014. Udrea, Dragnea, Meleşcanu şi Funar au făcut declaraţii de la urne

Alegeri prezidenţiale 2014. Românii îşi aleg un nou preşedinte pe 2 noiembrie. Urmăriţi aici transmisiunea întregii zile în format live blog, pentru a fi la curent cu toate informaţiile, prezenţa la vot şi incidentele.

Alegeri prezidenţiale 2014. Ce zic românii pe reţelele sociale până la ora 9.00

Alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur de scrutin a început astăzi de la ora 7.00, iar românii au început deja să scrie pe reţelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au apărut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment în România.

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/alegerile-preziden-iale-pe-re-elele-sociale" target="_blank">View the story "Alegerile prezidenţiale pe reţelele sociale (actualizare în timp real)" on Storify</a>]

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite