Alertă Meteo: Cod galben de vânt puternic în 10 judeţe şi Bucureşti, până marţi seara

0
Publicat:

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit marţi atenţionarea meteo Cod galben de intensificări ale vântului şi a extins-o la 11 judeţe, inclusiv Capitala.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de marţi, între orele 10:00 - 23:00, în sud-vestul Moldovei, în cea mai mare parte a Munteniei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55 - 65 km/ şi, izolat, de 70 km/h.

Se vor afla sub Cod galben de vânt puternic Capitala şi judeţele Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Tulcea, Teleorman şi Vrancea.

"Intensificări ale vântului vor mai fi, temporar, şi în restul zonelor din sud şi est, cu viteze în general de 45 - 50 km/h", precizează ANM.

Foto Meteoromania.ro
Foto Meteoromania.ro

Prognoza pentru București: Vreme caldă şi intensificări ale vântului

Vremea se va afla pe un trend ascendent în Bucureşti, dar se vor semnala şi intensificări ale vântului, pe parcursul zilei de marţi, conform Administraţiei Naţionale de Meterorologie (ANM).

Astfel, între orele 10:00 - 23:00, vor fi înnorări trecătoare şi intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55 - 60 km/h, în timp ce temperatura aerului va avea valori în jurul normelor datei din calendar, cu maximă de 27 - 28 de grade.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite