VIDEO Şmecherul cu Volkswagen Touareg care s-a şicanat în trafic cu şoferul unui Logan a fost reţinut pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a fost reţinut miercuri de procurorii bucureştenii, fiind acuzat de tentativă de omor după o şicanare în trafic. Concret, acesta este suspectat că în iulie 2015, în timp ce conducea un autoturism de teren Volkswagen Touareg , a intrat deliberat într-un şofer care conducea o Dacie Logan.

Iulian - Şerban Sănducu a fost audiat miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, acesta fiind citat pentru a fi informat de schimbarea încadrării juridice. Concret, acesta este acum urmărit penal pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„La data de 04.07.2015, în jurul orelor 10:15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, în condiţiile unui trafic intens, inculpatul Sănducu Iulian-Şerban a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic – persoana vătămată C.F., aflată într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinţii săi, C.I. şi C.A. –  după care, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat”, potrivit ordonanţei de reţinere. 

În urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta, acroşând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe banda unu, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanţă de un pieton, a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă, rămânând suspendat în imediata apropiere a acestuia, spun anchetatorii.

„Prin acţiunea violentă descrisă mai sus, comisă pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în prezenţa a numeroşi participanţi la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea şi liniştea publică, aducându-se astfel o atingere relaţiilor referitoare la convieţuirea socială”, se mai arată în documentul citat.

Acest dosar a fost deschis după ce Parchetul Capitalei s-a autosesizat după ce, pe 23 septembrie 2015, o înregistrare video a incidentului a fost postat pe internet.

Iulian - Şerban Sănducu a fost reţinut miercuri, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite