VIDEO Mitingul împotriva accizei la benzină organizat de PMP sâmbătă închide circulaţia în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier va fi oprit sâmbătă la prânz, în Capitală, între Piaţa George Enescu şi Piaţa Victoriei, când va avea loc marşul organizat de Partidul Mişcarea Populară (PMP) împotriva accizei la benzină. Organizatorii anunţă că sunt aşteptaţi aproape 10.000 de oameni din Bucureşti şi din provincie. Petiţia împotriva accizei a fost semnată şi de Traian Băsescu, dar acesta a anunţat că nu va participa la miting.

Sâmbătă, 15 martie, în intervalul orar 11.00 - 15.00, Partidul Mişcarea Populară, organizează un miting care va începe în Piaţa George Enescu şi va fi urmat de un marş până în Piaţa Victoriei la care organizatorul a anunţat prezenţa unui număr de aproximativ 10.000 de persoane din Capitală şi din provincie.

Marşul se va desfăşura între orele 13.30-14.30, pe traseul Piaţa George Enescu - Strada C.A. Rosetti - Bulevardul Magheru - Piaţa Romană - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piaţa Victoriei.

În aceste condiţii, traficul rutier de pe Şoseaua Kiseleff se va continua pe Calea Victoriei şi Strada Buzeşti, fără a se face, însă, virajul la stânga către Bulevardul Lascăr Catargiu. 

În acelaşi timp, şoferii care vor circula pe Bulevardul Aviatorilor vor putea merge doar către Bulevardul Lascăr Catargiu prin faţa clădirii Guvernului, unde poliţiştii vor asigura circulaţia în ambele sensuri.

Rutele ocolitoare recomandate de poliţişti sunt: Arcul de Triumf - Bulevardul Constantin Prezan - Piaţa Charles de Gaulle - Calea Dorobanţilor sau Arcul de Triumf - Bulevardul Mareşal Averescu - Bulevardul Turda - Calea Griviţei. 

PMP strânge şi semnături pentru petiţia împotriva accizei la benzină. Preşedintele Traian Băsescu a semnat şi el astăzi acest document, dar a anunţat că nu va participa la marşul de mâine.

„Am vorbit cu Ponta, dar nu renunţă la idee. Am reuşit doar să amân trei luni, dar acum nu mai pot, pentru că nu mai am bugetul în mână”, a declarat Traian Băsescu.

Sursa video Digi24.

Elena Udrea, mesaj video pentru a chema oamenii la miting

Deputatul Elena Udrea a postat, pe 12 martie, pe Facebook, un filmuleţ în care îi îndeamnă pe români să vină pe 15 martie la mitingul organizat de Mişcarea Populară. Scopul mitingului este „de a stopa Guvernul Ponta să-i fure pe români“ prin aplicarea accizei la carburanţi.

Udrea apare, astfel, în film, având în spate un poster cu inscripţia "Ponta te arde cu pompa" şi îşi însoţeşte discursul cu gesturi ample făcute cu mâinile.

„Pe 15 martie Guvernul te vrea tăcut. Dacă nu-ţi pasă că de la 1 aprilie benzina şi motorina se vor scumpi şi toate preţurile vor creşte, poţi merge să bei o bere cu prietenii la mall sau poţi sta liniştit în faţa televizorului. Noi, cei care nu vrem să fim păcăliţi cu acciza, vom fi în piaţa George Enescu din Bucureşti, începând cu ora 12.00”, spune Udrea.

Elena Udrea: Ponta te arde cu pompa

 

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Udrea, pe Facebook: Guvernul Ponta îi fură pe români „cu pompa“. Miting în Bucureşti pe 15 martie

Deputatul Elena Udrea a postat, miercuri, pe Facebook, un filmuleţ în care îi îndeamnă pe români să vină pe 15 martie la mitingul organizat de Mişcarea Populară. Scopul mitingului este „de a stopa Guvernul Ponta să-i fure pe români“ prin aplicarea accizei la carburanţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite