UPDATE Narcomanul care a jefuit o farmacie din Capitală a fost prins. Va fi reţinut pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a ameninţat-o pe angajata farmaciei avea nevoie de substanţe halucinogene Foto Adevarul
Bărbatul care a ameninţat-o pe angajata farmaciei avea nevoie de substanţe halucinogene Foto Adevarul

Poliţiştii bucureşteni au reţinut un bărbat care sub ameninţarea unei arme cu bile i-a cerut unei farmaciste să-i dea mai multe substanţe halucinogene. Atacul a avut loc în această după-amiază la o farmacie de pe Şoseaua Mihai Bravu din sectorul 2. Din primele cercetări nimeni nu a fost rănit.

Bărbatul, care a intrat în farmacie înarmat cu un pistol cu bile şi cu o cagulă pe faţă, a ameninţat-o pe farmacistă să-i dea trei fiole de oxidorol - medicament folosit, de regulă, în cazul durerilor severe.

Imediat după ce bărbatul a părăsit farmacia, angajata acesteia a sunat la 112. La puţin timp după aceea, poliţiştii Secţiei 8 l-au găsit pe bărbat în zona farmaciei.

Bărbatul se pare că se afla în sevraj.

”Bărbatul a ameninţat-o pe farmacistă şi a obligat-o să-i dea medicamentele. Poliţiştii l-au prins însă la scurt timp după jaf, chiar în apropierea farmaciei. Bărbatul se află în acest moment la Secţia 8 de Poliţie pentru audieri”, au declarat surse din cadrul Poliţiei Capitalei pentru adevarul.ro. Acestea au precizat că acesta va fi reţinut pentru tâlhărie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite