Unde îşi face Viorel Cataramă testul pentru COVID-19. „Azi i se face primul test”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă a mers într-un focar de COVID-19 în urmă cu o săptămână
Viorel Cataramă a mers într-un focar de COVID-19 în urmă cu o săptămână

Viorel Cataramă a mers singur, acum o săptămână, într-un focar de Covid-19 pentru a protesta faţă de măsurile luate de autorităţi care, în opinia lui, au distrus economia. Astăzi, soţia omului de afaceri a anunţat pe Facebook că acesta va fi testat pentru a vedea dacă s-a infectat.

Unde îşi face Cataramă testul pentru coronavirus

Redăm mai jos întreaga postare a soţiei lui Viorel Cataramă, dr. Adina Alberts:

STAREA DE SĂNĂTATE A SOŢULUI MEU

Pentru că sunteţi atât de mulţi prieteni care mă întrebaţi care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situaţia. 

Astăzi se împlineşte exact o săptămână de când soţul meu s-a autoexpus riscului COVID-19. 

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepţia unui episod de dispnee uşoară şi a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturaţia oxigenului în sângele arterial periferic (SpO2) nu a scăzut sub 97% . 

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unităţi medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare. 

Până acum NU s-a mai testat.“

Cum s-a expus Catarama virusului pentru care se testează acum

Cataramă nu crede în măsurile anticoronavirus luate de Guvern  aşa că s-a dus singur într-un focar de coronavirus pentru a se infecta. “Am fost în localitatea Bărbuleşti din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrăţişat cu mai mulţi cetăţeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă. Am ferma convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, a scris politicianul, săptămâna trecută  pe pagina lui de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite