Un român de 39 de ani care muncea în Italia a murit subit. Familia încearcă să afle ce s-a întâmplat

0
Publicat:

Un român de 39 de ani care muncea în Italia a murit subit, iar familia încearcă să afle ce s-a întâmplat. Soția acestuia susține că în ultimele zile avusese febră ușoară și greață, dar că medicii i-au spus că ar fi doar o problemă de aciditate, notează Mattino Padova.

FOTO: stirileprotv.
FOTO: stirileprotv.

În ultimele zile avusese febră ușoară și reclama o senzație constantă de greață. La muncă, simptomele s-au agravat, a început să transpire și s-a dus frecvent la baie pentru că se simțea rău, a povestit sora lui. Văzând în ce stare era, colegii l-au trimis acasă, ca să se odihnească.

„A avut timp să parcheze și să intre în casă. Apoi s-a prăbușit la pământ”, a povestit sora bărbatului.

Soția bărbatului, Ramona, l-a auzit respirând greu și a fugit să-l ajute. A sunat la salvare și i s-a spus cum să îi acorde primul ajutor. Era prima oară când făcea asta. Femeia i-a făcut mai multe manevre de resuscitare până la sosirea medicilor și a asistentelor. Au continuat aproape două ore, dar într-un final, Cristian a fost declarat mort.

„Era un om foarte sănătos, nu suferise niciodată de vrei boală anume. De câteva zile însă, avea febră și greață: fusese la medic, dar acele simptome fuseseră tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpului”, a povestit sora bărbatului.

Cristian era din Târgu Mureș, a ajuns în Italia cu toată familia în anul 2000. 

De ceva timp lucra ca sudor la IPKarting din Salizzole, în provincia Verona.

„A călătorit în toată lumea cu această companie, care era implicată și, mai ales, în circuitele internaționale de karting. Cristian era primul care spunea da atunci când i se propunea o călătorie: iubea atât de mult acea profesie și mediul în care lucra”, a mai povestit sora lui.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite