S-a dat om de afaceri şi a stat „gratis“ la hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un arădean a stat o lună fără să plătească la hotelul de patru stele Cocor, din staţiunea Olimp, şi a dispărut cu 500 de pachete de ţigări neachitate, cu aparatul foto al unui copil şi cu o pereche de pantofi Givenchy de 1.000 de lei. El şi-a chemat şi mama în vacanţă şi a mai cerut o cameră la acelaşi hotel.

Arădeanul Mihnea Cristian Stănescu (39 de ani) a petrecut o vacanţă de aproape o lună la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoral, unde o cameră costă 100 de euro pe noapte. Cu acte false, bărbatul s-a cazat în ziua de 2 iulie, pretinzând că este un prosper om de afaceri bucureştean. A convenit cu hotelul să achite toate facturile prin virament bancar.

După o săptămână, turistul şi-a adus mama în hotel şi i-a lăsat camera sa, el cerând să fie mutat la parter. Timp de aproape o lună, până la 29 iulie, bărbatul şi mama lui s-au bucurat de cazare şi de masă de 4 stele, pe gratis. Cu doar două zile înainte de a se face nevăzuţi, cei doi au dat o ultimă lovitură: arădeanul a furat aparatul de fotografiat al unui copil din hotel.

Mama lui s-a ales cu o pereche de încălţăminte marca Givenchy de la magazinul hotelului, în valoare de 1.000 de lei. Profitând de faptul că deja devenise un cunoscut al angajaţilor din hotel, Stănescu a luat de la bar 500 de pachete de ţigări pe care ar fi trebuit să le achite tot prin virament bancar.

Escrocul a fost prins sâmbătă, în Mangalia, şi arestat preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Constanţa. Din toată paguba au fost recuperate doar aparatul foto şi papucii de 1.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite