Româncă ucisă cu sălbăticie de soţul italian în faţa celor trei copii, cel mai mic în vârstă de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
carabinieri italia

O româncă de 39 de ani a fost omorâtă cu lovituri de cuţit de către soţul său italian, în faţa celor trei copii, cel mai mic în vârstă de doi ani. Bărbatul a fost arestat şi urmează să fie interogat de un magistrat.

Potrivit La Repubblica, femeia în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiată mortal cu mai multe lovituri de cuţit în locuinţa cuplului, de faţă cu cei trei copii cu vârste între doi şi 15 ani.

Tragedia s-a petrecut în cursul serii de vineri, în Milzano, provincia Brescia, iar criminalul este chiar soţul victimei, italianul Giovanni Lupi, în vârstă de 41 de ani, care a lovit-o cu un cuţit de mai multe ori, loviturile fiindu-i fatale.

La momentul tragediei, primarul localităţii trecea întmplător prin zonă şi a auzit urlete din casă, motiv pentru care a intrat în locuinţşa familiei şi a găsit-o, alături de mama moartă, pe fiica cea mare a cuplului, care era murdară de sânge şi cerea ajutor.

Autorul teribilei fapte s-a predat carabinierilor companiei Verolanuova, care au intervenit imediat la faţa locului. Asasinul a fost dus apoi în arest, iar în cursul zilei de sâmbătă urmează să fie interogat de un magistrat sub acuzaţia de omor cu circumstanţe agravante.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite