Video Reacția incredibilă a trei românce prinse la furat în SUA: „Nu știu de ce a venit atâta poliție. Furtul nu este o infracțiune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video a ajuns virală pe internet, iar protagoniste au fost trei românce care au fost prinse după ce au furat două genți, ochelari de soare și deodorant dintr-un magazin din SUA. Videoclipul respectiv a strâns peste 2,3 milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Trei tinere au fost prinse după ce au furat dintr-un magazin din SUA. Foto Captură video YouTube
Trei tinere au fost prinse după ce au furat dintr-un magazin din SUA. Foto Captură video YouTube

Totul s-a petrecut pe data de 25 februarie, însă videoclipul, care are 15 minute, a fost publicat pe YouTube sâmbătă, 14 octombrie. În videoclipul cu pricina se vede cum oamenii legii se pun în calea celor trei femei care ieșeau dintr-un magazin din Florida. Tinerele, care au 25 de ani, 26 de ani și respectiv 15 ani, au fost percheziționate și însoțite de agenții de poliție într-o cameră destinată personalului de securitate al magazinului, potrivit aktual24.ro.  

Înregistrarea video poate fi văzută aici.

Ce s-a întâmplat, nu am luat nimic”, a declarat una din cele trei tinere. Ele au susținut că nu au actele de identitate la ele și că sunt „din România”. 

Nu am furat nimic, nu știu de ce a venit atâta poliție”, a afirmat Anita, tânăra de 25 de ani. 

În continuare, celor trei conaționale li s-au pus cătușele și au fost transportate la secția de poliție.

Mergem la pușcărie pentru o pereche de ochelari? Furtul nu este o infracțiune”, a declarat revoltată una dintre protagoniste. Acestea s-au speriat atunci când au auzit că oamenii legii vor înștiința serviciile pentru imigrări.

„Immigration?? De ce immigration? Nu înțeleg”, a spus una din ele. 

Pentru ca ați comis o infracțiune”, a declarat un agent de poliție. 

Oamenii au cerut în secțiunea de comentarii a videoclipului ca cele trei tinere să fie deportate sau chiar arestate.

Merită să fie deportate”, a afirmat un internaut. 

Serios, aceste fete lipsite de respect trebuie să fie deportate sau arestate, sau ambele, până când nu devin o amenințare mai serioasă pentru societate”, a mai adăugat un altul. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite