Pericol de explozie pe DN7: rezervorul unui tir s-a spart în urma unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în zona localităţii argeşene Deduleşti, iar pompierii s-au deplasat la faţa locului, după ce au fost sesizaţi că din autovehiculul de mare tonaj sunt scurgeri de combustibil.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arges, pompierii sunt la faţa locului şi asigură zona, astfel că circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate.

"Pompierii argeşeni au fost solicitaţi să intervină pentru a asigura măsurile PSI la un tir încărcat cu banane, unde s-au semnalat scurgeri de combustibil din rezervor. Autovehiculul s-a răsturnat în zona Deduleşti, pe DN7. S-a intervenit cu un echipaj. Nu sunt victime, iar circulaţia se desfăşoară cu greutate, dar pe ambele sensuri", a declarat lt. Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe ambele sensuri, sub supravegherea poliţiştilor rutieri, iar în zonă este aşteptată o macara de mare tonaj care să ridice tirul răsturnat şi să-l repună pe roţi.

Pompierii militari vor rămâne la faţa locului şi asigură măsuri de prevenire a unui incendiu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite