Percheziţii de amploare în şapte judeţe într-un caz de evaziune fiscală. O firmă celebră de deşeuri vizată de anchetatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre firmele vizate se numără şi o firmă naţională de deşeuri FOTO Arhivă Adevărul
Printre firmele vizate se numără şi o firmă naţională de deşeuri FOTO Arhivă Adevărul

Percheziţii de amploare în şapte judeţe. Procurorii anticorupţie continuă descinderile în dosarul în care este anchetată o grupare infracţională care ar fi produs o evaziune fiscală de un milion de euro. Astfel, anchetatorii au descins miercuri dimineaţă la 31 de adrese, iar inspectorii fiscali controlează peste 120 de firme printre care şi o mare societate comercială de comercializare a deşeurilor din Braşov.

Procurorii fac percheziţii în judeţele Bacău, Dolj, Mehedinţi, Mureş, Olt, Giurgiu şi Braşov la 31 de adrese (domicilii ale unor persoane fizice şi sedii sociale ale unor societăţi comerciale). 

În paralel, inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F. fac inspecţii în 23 de judeţe şi sunt vizate 126 firme, printre care şi o mare societate de comercializare a deşeurilor la nivel naţional, din Braşov.

Potrivit unui comunicat emis de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în urma acestei acţiuni au fost ridicate mai multe cutii cu documente.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi din cadrul  Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

În acelaşi dosar, procurorii au efectuat şi marţi 12 percheziţii în Iaşi şi Timiş. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite