Părinţii fetelor dispărute din Caracal, audiaţi de Secţia de anchetare a magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor, care au deschis un dosar penal, au audiat părinţii Alexandrei şi pe cei ai Luizei, pentru a relata, din punctul lor de vedere, modul în care s-a intervenit în cazul fetelor dispărute, precizează surse judiciare.

Surse din cadrul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) au precizat, pentru Mediafax, că procurorii au audiat, până în prezent, părinţii celor două fete dispărute în Caracal (Alexandra şi Luiza), urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie efectuată o analiză preliminară a cazului.

Pe 30 iulie, procurorii Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) anunţau că au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Aceştia au ridicat documente de la Judecătoria Craiova, Judecătoria Caracal şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Procurorii SIIJ anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal şi cei de la DIICOT Craiova au manageriat cazurile celor două fete ucise de inculpatul Gheorghe Dincă. Ancheta SIIJ îi vizează pe procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova şi Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit G4media.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite